Yrityksen arvot

Same-eYes Oy haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden valita ympäristöystävällisiä tuotteita ja materiaaleja. Esimerkiksi erilaisten mainostelineiden kohdalla kerromme aina mahdollisuudesta hyödyntää olemassa oleva mainos uusimalla vain mainospinta jos mainoksen rakenne muutoin on ehjä. Näin säästämme luontoa ja kuluissa. Yhteistyökumppanimme ja tavarantoimittajamme edustavat myös samoja arvoja. Valikoimassamme on myös ekologisesti mm. tuotettuja vaatteita.

Suurkuvatulostuksessa käytämme ympäristöystavällisiä tulostusvärejä joille on myönnetty GREENGUARD GOLD sertifikaatti, joka takaa että tulostusvärit sopivat käytettäviksi esim. kouluissa ja terveydenhoitotiloissa.

Paperisidonnassa, Fastback sidontalaittessa käytämme FSC:n (Forest Stewardship Coulcil) sertifikaatioituja seläkkeitä jotka sisältävät 30% kierrätettyä ja/tai paperikuituja. Fastback-sidottu paperi on täysin kierrätyskelpoista - samoin kuin aikakauslehdet ja pehmeäkantiset kirjat.

Digitaalipainossa käytämme paperia jolle on myönnetty FSC- ja PEFC-merkinnät. Paperit täyttävät täyttävät tiukat Chain of Custody -vaatimukset koko ketjun pituudelta - metsästä kuluttajalle.

Kuidun alkuperä

Jotta tuote on ympäristövastuullinen, puukuitujen täytyy olla joko FSC -PEFC-sertifikoituja tai vähintään 50% kierrätettyjä (post-consumer waste) ja jäljelle jäävä määrä on FSC-tai PEFC-standardien mukaista.

Valmistusprosessi

Paperia valmistaville tehtaille täytyy olla myönnetty ISO 14001 –sertifikaatti (perustuen EMS-ympäristöhallintajärjestelmän kehittämiseen ja auditointiohjelman tukemiseen) ja paperilla täytyy olla EU-ympäristömerkin käyttöoikeus (elinkaareen perustuva lähestymistapa), jotta tuote määritellään ympäristövastuulliseksi.

 
© 2018 by Same-eYes Oy
Same-eYes Facebook
You Tube
INSTAGRAM
Twitter
#mainosfirma
www.asiakastieto.fi
Tilaajavastuu
Suomen yrittäjät
Digitaalipaino
Same-eYes Oy, Kivimiehenkatu 4, 45100 Kouvola